Candidatura d'Unitat Popular

Territorial Camp de Tarragona

Notícies de Territorial Camp de Tarragona

Aquest matí el titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus ens ha citat a tres companyes, circumstancialment regidores de la CUP, en qualitat d’investigades. Forma part de les primeres diligències d’instrucció d’un de tants processos judicial que pretenen posar a ratlla la dissident societat catalana. Un tràmit inicial, el d’avui, que serà seguit per les citacions els propers dies de diverses (desenes de) persones de molts àmbits diferents per esclarir el que a ulls de la justícia espanyola no és sinó una complexa trama criminal que pretén proclamar la República catalana.

A 2/4 de 9 del vespre, a la Casa de Cultura, assemblea informativa de la CUP amb la participació de: 

Sergi Saladié (Vandellòs) - Diputat al Parlament de Catalunya

Edgar Fernández (Reus) - Diputat a la Diputació de Tarragona

Marta Llorens (Reus) - Consellera Comarcal del Baix Camp

Pere Campíñez (Riudoms) - Conseller Comarcal del Baix Camp. 

El passat dijous dia 12 de gener es va presentar, al Teatre Principal, el pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp, signat per dotze municipis de la comarca de l’Alt Camp.

Des de la CUP de Tarragona, volem fer una sèrie de consideracions davant l’informe del secretari de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Anton Font, que adjuntem en aquest comunicat, pel que fa a “la situació legal de la consellera Laia Estrada Cañón en compliment de la sentència referent al cas Bershka”.

El passat 4 de gener de 2017, la Junta de Compensació “provisional” del PPU24 la Budellera va proposar al Grup Municipal de al CUP de Tarragona mantenir una reunió per tal de “poder comentar i valorar els aspectes socials, mediambientals, econòmics i de vertebració del territori que (segons ells) representa el projecte de la Budellera”.

La darrera nota de premsa de la CUP de Tarragona per aquest 2016 és per demanar, un cop més, transparència en un tema que fins al dia d’avui ha estat ple de mentides, mitges veritats i sorpreses estranyes de primera i última hora.

Segons la premsa de la ciutat, el sobrecost per l’ajornament dels Jocs Mediterranis del 2017 al 2018 serà de 1,1 milions d’euros, i, segons l’alcalde Ballesteros en declaracions fetes durant al visita del delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, de “gairebé un milió”.

Les CUP del Camp, com ja ho han anat comunicant les diferents assemblees locals, no celebraran el festiu d’aquesta setmana ja que consideren que no tenen res a celebrar. Als municipis on la CUP hi té l'alcaldia, als Guiamets i a la Vilella Alta, els ajuntaments romandran oberts i allà on no governen, davant la impossibilitat de l'administració de poder treballar ja que no s'obren els ajuntaments, les regidores i militants de cada municipi podran participar de l'assemblea.

 

Les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) del Camp de Tarragona volem expressar el nostre frontal rebuig a l’episodi de greu contaminació atmosfèrica ocasionat per Repsol i Dow al polígon petroquímic nord, el passat dilluns 23 de maig.